Αρχική

Οδηγός για το διαδίκτυο Παιδαγωγικά  Γλώσσα Λογοτεχνία Κλασσική φιλολογία Ιστορία Υπερδεσμοί


 

Τα νέα μας!

world summit logo

Το Netschoolbook επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο World Summit Award (WSA) στην κατηγορία e-learning. (Σχόλιο: άι, βάι βάι ...)

Η διοργάνωση είναι μία πρωτοβουλία της European Academy of Digital Media and the International Center for New Media υπό την αιγίδα του κ. Romano Prodi, Προέδρου της Ε.Ε. και του κ. Ion Iliescu, Προέδρου της Ρουμανίας.

Τα βραβεία World Summit οργανώνονται παράλληλα με τη διάσκεψη κορυφής της κοινωνίας της πληροφορίας που θα λάβει χώρα στη Γενεύη το Δεκέμβριο του 2003. Εκεί θα διοργανωθεί μία έκθεση με τα καλύτερα δείγματα ψηφιακού περιεχομένου από όλο τον κόσμο.

 Τα WSA είναι μία πρωτοβουλία της Αυστριακής κυβέρνησης η οποία προβάλλει το ψηφιακό περιεχόμενο καινοτομικών εφαρμογών με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των ψηφιακών υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο. Η διαφοροποίηση των WSA έγκειται στο ότι το βάρος δίνεται στο περιεχόμενο και όχι στην τεχνολογία. Προβάλλεται η δημιουργική αξιοποίηση των ψηφιακών μέσων.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση :http://www.europrix.org/wsis-award

Επίσης η ιστοσελίδα μας Πλανήτης Πρέσπα (ένα πείραμα υπερλογοτεχνίας) προτάθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην κατηγορία e-inclusion.
 

 


 

<----- Αρχική

  terracomputerata AT gmail DOT com